den Fede Ælling

Den Fede Ælling – Café & Fjordbar

Den Fede Ælling er en flydende Café og Fjordbar. Indretning og rummet, er som et hus – bare på vand. På vores bagerste terrrasse sidder man bogstavelig talt ovenpå vandet og kan se fjorden gennem terrassegulvet - pas på tæerne – det kan skvulpe!

Tagterrassen tilbyder en unik udsigt over Limfjorden og havnefronten!

Vores grundlæggende overbevisning og udgangspunkt for udvikling af konceptet omkring den Fede Ælling er: KEEP IT SIMPLE

Vi tror på: enkelthed, kvalitet og ærlighed som de bærende elementer for vores success og det bedste grundlag for at skabe fede oplevelser for os selv og vores gæster. Det er med udgangspunkt i disse værdier, at vores indretning, køkken, produktvalg og service er funderet.

Vi tror på JA SELVFØLGELIG! som grundlæggende kommunikationsprincip. Vi tror på en positiv holdning til vores omverden og de udfordringer vi møder og arbejder altid på at gøre dette til det bærende element i mødet med vores gæster.

Vi er unikke fordi vi ligger på vandet og har rammerne som et hus. Vi har en af Aalborgs fedeste udsigter - og masser af mulighed for at lege på og med vandet omkring os.

Cafeén er i 2 "dæk" indenfor, vi har 2 terrasser og en stor tagterrasse, så der er alle muligheder for at nyde fjorden I både godt vejr og på regnvejrsdage.

Vi kan derfor også sætte rammen om mange typer arrangementer, fra café i dagligdagen, til fede fester, bryllupper, virksomhedsarrangementer mm – alt er muligt! (næsten.. )

Vi vil gerne med den Fede Ælling bidrage til mere liv på havnefronten og skabe rammer for fede oplevelser med fjorden og vandet som bærende elementer.

den Fede Ælling er Café og Fjordbar – det betyder vi kan byde på brunch I weekenden, frokost og aftensmad I hverdagen – en kold fadøl på en solskinsdag på tagterrassen - fede cocktails om aftenen – eller hvad du måtte have lyst til!

Det er vigtigt for os at den fede ælling er et sted hvor der er rum til alle og altid er et fedt sted at være…